Sonja

Mahtavaa kun ootte tulleet seuraamaan mua ja mun matkaa kohti unelmia!
Kaikki eivät tunne minua entuudestaan, joten kerron hieman itsestäni.
Olen lapsena ollut se ujo ja hiljainen tyttö. Laulaa olen siitä huolimatta tykännyt ja kuinka paljon jännitti, kun joutui laulamaan jokaisissa ala-asteen juhlissa.

Ostin myös n. 10-vuotiaana sähköpianon omilla rahoilla ja opettelin itse soittamaan. Teini-iässä musiikki kulki mukana, mutta en voinut kuvitellakaan, että laulaisin enää julkisesti.

Kunnes 2000-luvun alussa tuli karaoke ja Kouvolan kuuluisin karaokeravintola Pyöreä torppa eli Mutteri. Riitti kun kerran kävin laulamassa ja sen jälkeen minut suunnattiin paikallisen, entisen muusikon pakeille. Sitten Sonjaa vietiin. Puolen vuoden laulamisen jälkeen olin Tangomarkkinoilla Raisiossa 20 parhaan naislaulajan joukossa. Siinä samassa tohinassa tuli oma bändi, Sonja Tammi Band, ja keikkailimme ympäri Suomen, myös laivat tulivat tutuiksi.

Myös muita kilpailuja tuli käytyä, mm. Suomen Tähti ja Ponnahdus pinnalle, finaaleihin asti.
Sonja Tammi Band keikkaili 80-100 keikan vuositahtia lähemmäs 10 vuotta. Niin ja kävinhän mä kokeilemassa vuoden 2007 Idolsissa, tuloksena 30 parhaan joukossa.
Hiljaiseloa pidin vuoteen 2013, kunnes rautalankabändi Secretsin pojat pyysivät mukaan solistiksi. Viisi vuotta siinä jengissä, kunnes tuli aika tehdä päätöksiä tulevaisuuden ja unelmien suhteen.

Nyt ollaan tässä! Uusin digisingle julkaistiin 15/01/2021 ja on albumin nimikkobiisi, Pala onnea. Albumi julkaistiin ystävänpäivänä 14/02/2021! Tuottajani Pasi Ketolan kanssa olemme tehneet tämän albumin omakustanteisesti. Albumi on minun unelmani ja olemme kovasti tehneet töitä sen eteen. Se sisältää meidän omatekemiä kappaleita, vähän muiltakin, sekä covereita, mitkä ovat olleet minulle jollain tapaa merkittäviä ja koskettavia.Olisi mahtavaa, jos ne merkitsisivät tulevaisuudessa myös jotain teille!

Perustimme oman verkkokaupan. Sen kautta voit ostaa tämän levyn kätevästi ja postitan sen sinulle. 

Kiitos sinulle tuestasi!
-Sonja

OSTA NYT!

CD -levy "Pala onnea" julkaistiin ystävänpäivänä 14.2.2021. Voit tilata sen meidän omasta verkkokaupasta. Saat levyn postissa.


UUSI SINGLE "HEI ME ELETÄÄN" JULKAISTU 27.8.2021

Biisissä muistellaan elettyä nuoruutta 90-luvulla, kasvua aikuisuuteen, mutta muistetaan,että eletään tässä ja nyt.Ystävä, sielunsisko, jonka kanssa matkattu yhdessä tähän päivään, on edelleen tärkeä.

Biisin on säveltänyt Jarno Pasma ja sanoittanut Tero Ylisirkka. Sovitus ja miksaus on tuottaja Pasi Ketolan käsialaa.